Balıkesir Gençlik Merkezine Bosna Hersek’ten bir madalya daha geldi.
Bosna Hersek‘in Trebinje kentinde 06 Eylül cumartesi günü yapılan büyükler Balkan Şampiyonasında Balıkesir Gençlik Merkezi sporcusu Nazlıcan Kılıç 48 Kilogram büyükler kategorisinde bronz madalya kazandı.
Balıkesir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu talebesi olan Nazlıcan Kılıç, Balıkesir Gençlik Merkezinde Timur Bizan ve Mehmet Yılmaz‘ın nezaretinde yaptığı çalışmaların ödülünü aldığını belirterek “Daha önümde çok uzun bir yol var. Hedefim olimpiyatlar. Aldığım üçüncülük madalyasını Timur ve Mehmet hocalarım ile Gençlik Hizmetleri spor il Müdürümüz İlhan Aslan’a borçluyum. Bende çok büyük emekleri var” dedi.
Anımsanacağı gibi 7 Eylül 2013 Cumartesi günü Romanya’nın Miercurea şehrinde gerçekleştirilen Balkan şampiyonasında, Balıkesir’den ülkemizi temsilen şampiyonaya katılan Nazlıcan Kılıç 48 kg büyükler kategorisinde bir kez daha Balkan 3.sü olmuştu.
Sporcularının aldığı başarının önemli olduğunu vurgulayan Judo antrenörü Timur Bizsan, Gençlik merkezindeki çalışma ortamlarının başarıyı kaçınılmaz hale getirdiğini vurguladı. Bizsan, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü İlhan Aslan‘ın başarı için tüm imkanlarını seferber ettiğini belirterek “Ekip çalışması ve Gençlik merkezindeki huzurlu çalışma ortamı başarımızın ana kaynağı.” dedi.
Bu yazı 141 kez okundu.
DİĞER GÜNCEL HABERLER:
- Torku Konyaspor Maçı Hakemi Hakan Ceylan
- Yılın Taraftarı Mehmet Gümüşsarı
- Lara İnce Tarih Yazdı
- Belediyespor’da Sürpriz Ayrılık
- Herşeye Rağmen…
SON EKLENEN YORUMLAR:


Yorumlar
Nazlıcan Kılıç Balkan 3.’sü Oldu için yorum yapılmamış