Kadroda büyük ölçüde revizyon olması bekleniyor.
Spor Toto Süper Ligden düşen 3 takımın küme düşmenin kaldırılması talebine TFF tarafından olumlu yanıt gelmemesi halinde gelecek sezon PTT 1. Liginde yer alacak Balıkesirspor‘da yeni ayrılıklar var.
Daha önce Andre Santos, Vitor Gomes, Ronald Vargas ile yollarını ayıran kırmızı beyazalılar, Isaac Promise , Emrullah Şalk, Gökhan Ünal ve Tomislav Glumac‘ın sözleşmelerinin bitmesi, Sercan Yıldırım‘ın da kiralık olması nedeniyle zorunlu ayrılıklar yaşayacak.
Bir ara kadro dışı bırakılan, daha sonra affedilerek son maçlarda görev alan stoper Hasan Hatipoğlu‘nun da kulüpten ayrılmak istediğini yönetim kuruluna bildirdiği öğrenilirken, sözleşmeleri devam eden Ermin Zec, Ante Kulusic, Berkan Emir ve Eray Ataseven‘in de PTT 1. Ligde oynamak istemedikleri gelen haberler arasında.
Bugün resmen başlayan 1. transfer ve tescil döneminde Ali Öztürk, Burak Çalık, Muğdat Çelik, İlhan Depe, Aykut Çeviker, Bülent Cevahir, Ertuğrul Furkan ve Andrija Vukovic ile masaya oturarak anlaşma yolunu arayacak olan Balkes yönetimi, özellikle Muğdat, Aykut ve İlhan Depe’ye gelen tekliflerin çokluğu nedeniyle bu üç yıldıza hemen imza attırmak istiyor.
Öte yandan dış transfer çalışmalarını teknik direktör Cihat Aslan‘ın verdiği listeye göre sürdüren Balıkesirspor‘da, önceliğin iç transfere verildiği , hafta sonuna dek imzaların atılacağı öğrenildi.
Bu yazı 789 kez okundu.

Aykut Ilhan Eray Bulent elde tutulursa super lige cikilir